Børnefødselsdag: Spring Balloner

 

Spring Balloner

Denne leg kan bruges alene, eller som en del af en skattejagt til børnefødselsdagen. Ideen er i al sin enkelhed, at puste en masse balloner op, og så sætte børnene til at springe dem. Det lyder banalt, ... og det er det i virkeligheden også. Det overraskende er, at det kræver et vist tilløb, inden de rent faktisk tør springe dem. Men hvor det i starten går lidt langsomt, så bliver det hurtigt vildt. Er man ikke glad for, at dette skal foregå indenfor, så kan man sagtens lave det udendørs. Her får det den ekstra dimension, at ballonerne blæser rundt, så børnene skal fange dem først.

Hvis man vil bruge legen som en del af en skattejagt, så kan man gemme en ledetråd i en af ballonerne. Skal det være lidt sværere, så kan man fylde de andre balloner med snyd.

 

 

Forberedelse

Det behøver ikke at være dyrt at købe balloner. Du kan f.eks købe 200 balloner incl pumpe hos Harald Nyborg for kr 49,95.

Ballonerne skal selvfølgelig pustes op på forhånd, og pumpen fra Harald Nyborg er en oplagt mulighed, hvis man ikke lige har en kompressor ved hånden. Når de er pustet op, håndteres de lettest ved at putte dem i nogle store affaldssække.

 

 

Variationer

Man kan gøre det til en konkurrence, hvor mange balloner den enkelte når at springe. Den der springer flest har vundet.

 

 

Under legen

 

 

 

 

Tilpasset søgning